Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Undervisning ved Dennis Hedebo og Kristian Tofte

10. juni 2018

Skeifa udbyder undervisning med Dennis Hedebo Johansen og Kristian Tofte Ambo, der begge er kendt fra landsholdet, store internationale stævner og deres mange flotte præstationer.

Sammen driver de trænings- og salgsstald på stutteri Almindingen på Langeland, og tilbyder undervisning på alle niveauer.

Undervisningen vil foregå på Davinde banen; Udlodgyden 52, 5220 Odense SØ, hvor der er rig mulighed for at øve alle de forskellige discipliner.

Der er plads til 12 ryttere pr undervisnings dag, med 2 gange ½ times undervisning, henholdsvis 1 gang om formiddagen og 1 gang om eftermiddagen.

De 6 af rytterne rider ved Kristian og de andre 6 ryttere ved Dennis. Man oplyser i kommentarfeltet under tilmelding, hos hvilken underviser man ønsker at ride, – og gerne i hvad tidsrum, og så forsøger vi at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Pris pr. dag: 680 kr., hvorfra de 30 kr. er administrationsgebyr til Sporti. Tilmeldingen åbner snart, så hold øje.

Der vil ikke være mulighed for at købe forplejningen på dagen, så dette medbringes selv. Vi spiser fælles frokost 😊

Det er først til mølle-princip med plads i de faste folde, så foldmateriale skal medbringes, da du ikke kan være sikker på at få en fold.

Vi arbejder på at indgå i et fast undervisningsforløb med Dennis og Kristian, såfremt der viser sig at være interesse heri.

Med venlig hilsen
Skeifa, Dennis og Kristian 😊

Detaljer

Dato:
10. juni 2018
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Skeifa

Sted

Davindebanen
Udlodgyden 52
Odense, 5220 Danmark
+ Google Maps