Junior i Skeifa, ture i det fynske samt stævner og hjælpere

Junior i Skeifa
I bestyrelsen er vi enige om at vi gerne vil have aktiviteter for juniorerne i klubben. Vi tog initiativ til et juniortræf den 25. april, og der kom 7 søde juniorer og deres flinke forældre. Det syntes vi er en flot opbakning med kort varsel. Mens vi tilbød juniorerne undervisning ved Anne Mariager og guidet ridetur i det skønne Orelund område, talte formanden med forældrene om hvad de kunne tænke sig af kommende aktiviteter og arrangementer.

Der kom mange spændende forslag og mange tilbud om at arrangere aktiviteter. Tak for det. Vi talte selvfølgelig også med juniorerne og de vil gerne springe, ride stærkt, have pizza aften og juniorlejr.

Planlægning af det næste arrangement er allerede igang, – mere info om dette kommer senere..
Du er junior når du er fra 7-15 år. Vi har oprettet en facebook gruppe der hedder: Skeifa Junior 7-15 år, april 2021 og I er velkommen til at anmode om at være med i gruppen. Alle aktiviteter, billeder og info vil blive slået op derinde.

I bestyrelsen siger vi tak for mødet den 25-4 og vi glæder os allerede til at følge med og bakke op om de aktiviteter, der er i støbeskeen.

Ture i det fynske
Vi vil gerne tilbyde vores medlemmer ture rundt omkring i det fynske.
Hvis du er frisk på at guide en tur og hjælpe turudvalget/bestyrelsen med det, så kontakt Lene Adelhardt for bestyrelsen på la@skeifa.dk, så kan I aftale nærmere for at få det udbudt til medlemmer.
Du kan sagtens sætte max. antal på. Vi kører alle tilmeldinger via sporti, også selvom det evt. er gratis, så vi kan dokumentere at det er et forenings arrangement.

Davindebanen
Davindebane fik pleje før det afholdte stævner 1. og 2. maj. Tak til Mikkel Müller for sponsering af salt og tak til jer der var så søde at give banen en ”overhaling”, så den kunne blive klar til rytterne.

Stævner og hjælpere
Stævnerne den 1. og 2. maj forløb planmæssigt, desværre var der lidt overlap mellem de forskellige sektioner den 2. maj. Det beklager vi, men sidste gang var der alt for meget tid. Tak for jeres tålmodighed og opbakning i øvrigt. Tak til de faste hjælpere jer der hjalp bestyrelsen med afviklingen. Det var ikke gået uden jeres hjælp

Vi får brug for nogle faste hjælpere til aftenstævnerne fredage den 28. maj og den 18. juni 2021:
Disse opgaver skal bemandes , et par dommersekretærer, en til banepleje, evt. en speaker (eller hvis du har lyst til at prøve) og et par hjælpere til led og farver.
Der vil være aftensmad til de faste hjælpere.

Da stævnet kun har få klasser bliver det vanskeligt at få til at gå op alene med rytternes hjælp. Måske kan der også blive mulighed for at hjælpe i sekretariatet (oppe i tårnet) som speakersekretær eller andet.
Send e-mail til Kisse Leth , kl@skeifa.dk og hjælp klubben og dine klubkammerater. Vi skal nok sætte dig ind i opgaven. Vedhæftet er en oversigt over hjælperopgaver og hvad de indebær.

Arrangement hos Nordatlantisk Hus
D. 29. og 30. maj holder Nordatlantisk Hus et arrangement, og de har i den forbindelse henvendt sig til Skeifa, da de søger et par eller flere, som har lyst til at komme og give trækture på haven de dage. Enten den ene dag eller alternativt begge dage.
De vil hjælpe med at betale transport, og så får hesteejerne selvfølgelig betalingen for træk-turen. Kunne du være interesseret eller har du spørgsmål til dette, kan du rette henvendelse til Ditte Højgaard, Kultur- og Kommunikationsmedarbejder på mail: dh@dgh-odense.dk

Vi er som altid åbne for input og ideer i bestyrelsen, og står også klar med støtte og hjælp med at afvikle et arrangement, hvis du har en god ide. Skriv blot på følgende mail: bestyrelsen@skeifa.dk

Mange forårshilsner
Skeifa´’s bestyrelse