Jeg er nyt medlem i bestyrelsen. Er kommet med i februar 2023 og jeg glæder mig til et spændende samarbejde med de andre i bestyrelsen og alle vores skønne medlemmer.
Jeg er 27 år gammel, bor i Odense C. Har min egen islandske hest, Kristur fra Rødstenskær, eller som de fleste nok kender ham, Claes. Vi står opstaldet på Rideklubben Odin i Odense NV.
Jeg har altid haft en stor interesse i heste, jeg startede til ridning da jeg var 6 år gammel. Jeg var springrytter indtil jeg forelskede mig hovedkulds i de små tøltende  heste i 2015. Mit første rigtige møde med en islandsk hest var på mit arbejde på Rømø, hvor jeg passede 120 islandske heste. Jeg følte ikke jeg kunne få nok, så jeg flyttede til Island i midten af 2016 og boede i lidt over et år der.
Jeg fik Claes i sommeren 2018 og siden da har jeg startet utallige stævner, været på kursuser og hygget mig med andre islænder-glade mennesker.
Til dagligt studere jeg Jordbrugsteknolog med husdyr som speciale og arbejder ved Føtex i bager afdelingen. Om sommeren drager Claes og jeg ofte til Rømø og arbejder som rideguide.