Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Introduktion til Alrid

20. august 2019 @ 19:00 - 21:00

Islændersamarbejdet på Tværs vil hermed gerne invitere til et indledende møde om Alrid.

Vi tilbyder i 2020 et forløb, hvor vi introducerer til alle enkeltdiscipliner i Alrid, både i teori og i praksis. Der er til alle aktiviteter lagt vægt på, at det også er lærerigt og sjovt for dem som ikke har prøvet det før – så hvis du går og drømmer om at prøve kræfter med Alrid, skal du følge godt med her.

Første arrangement 20. august

Vi starter forløbet med en informationsaften som finder sted d. 20.8 kl. 19 på Fynsvej 59 i Middelfart. Her kan du høre mere om Alrid generelt og om vores planlagte arrangementer som bliver afholdt fordelt hen over året. Der vil til hvert enkelt arrangement være tilmelding over Sporti.

Jannie Holm, som er rutineret alridsrytter, viser billeder og fortæller om sine erfaringer fra adskillige Alrids-stævner. Der vil være god tid til uddybende spørgsmål, da det er en omfattende konkurrenceform med flere discipliner og niveauer. Der vil blive serveret lidt kaffe, the og kage. 

Pris og tilmelding

Arrangementet koster 20 kr. og der er tilmelding via Sporti, – arrangementet bliver ikke gennemført ved mindre end 10 tilmeldte. Sidste tilmelding er mandag den 12. august.

Islænderklubberne på Tværs håber at se rigtig mange til denne optakt på et rigtig godt forløb, – der gerne skulle ende med mange flere deltagere i denne alsidige disciplin 😊

Rigtig god sommer

Alrid på Tværs 

 

Detaljer

Dato:
20. august 2019
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Arrangør