Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Orienteringsridning i Langesøskovene

15. maj 2022 @ 8:00 - 17:00

Vil du en tur i skoven i midten af maj og er du frisk på at finde vej efter et kort og løse opgaver med heste-spørgsmål undervejs ? Så læs videre her.

Du får udleveret et kort og et papir til svar på opgaverne ved start og så er det ellers rundt på egen hånd. Enkelte steder vil der være markering af ruten for at hjælpe.
Der er plads til max. 25 ryttere og man kan tilmelde sig ride alene eller tilmelde sig som et hold på max. 4. Turen tager 60-75 min.

Alle skal være medlem at Skeifa for at deltage. Alle på et hold skal dog tilmelde sig hver især og anføre holdnavnet i tilmeldingen (så det skal I lige blive enige om).
Første rytter sendes afsted kl. 9.30 og så resten derefter med 3-5 min mellemrum.
Når man kommer retur, byder vi på kaffe, te og boller inden fælles afslutning ca. kl. 12.30.
Der er lidt ledige bokse mv., men nogle skal nok have deres heste bundet ved traileren, holde dem eller lave en lille fold (tag selv hegn med), inden fælles afslutning med rosetter til de 3 bedste hold og de 3 bedste individuelle ryttere. Husk egen vandspand.
Deltagergebyr: 70 kr. pr rytter ( uanset om du har ridekort til Langesø-skovene eller ej). Vi køber dagskort til dem der ikke har ridekort.

Tilmelding via sporti åbner hurtigst muligt.Arrangører: Joan og Erling Ramskov, Ole Søgaard og Kisse Leth

Kontakt Kisse Leth kl@skeifa.dk, tlf. 24456113

Detaljer

Dato:
15. maj 2022
Tidspunkt:
8:00 - 17:00
Begivenhed Kategori: