Nyheder fra Skeifa – 12. marts

Om bestyrelsen, stævner og Det Fynske Dyrskue

Bestyrelsen har holdt sit første møde i går den 11. marts om konstitueret sig . Rikke Sølvberg fortsætter som formand, Bodil Jeppesen bliver næstformand, Lene Adelhardt bliver sekretær og Kisse Leth fortsætter som kasserer. Vi er trukket i arbejdstøjet.


Vedr. kratluskerstævnet 5. maj 
Der er plads til flere deltagere og vi vil bare lige minde om, at i forhold til vacc. Skal hesten bare være vaccineret inden for det sidste år. Husk at du kan ride alene eller på hold med en eller flere andre. Læse mere her: 
Vi gennemfører og der er stadig ledige pladser:, se mere her: 
http://www.sporti.dk/event/activity.php?id=5362


Et dagsstævnet 27. april er ved at være booket, men vi mangler en del hjælpere. Så send en email til Lene på la@skeifa.dk, så vi igen i år kan gennemføre et hyggeligt stævne. Sekretariatet er bemandet, men vi mangler dommersekretærer , hjælpere til led og farver mv.


Tilmeldinger til dyrskuet er åben eller tæt på at åbne, vær obs på at der ikke er så lang tid til at tilmelde sig i. Dyrskueudvalget vil forsøge at samle 50 heste for at markere at Dansk Islandshesteforening har 50 års jubilæum i år.


Turudvalget og undervisningsudvalg mangler stadig medlemmer, skrive til henholdsvis kl@skeifa.dk og la@skeifa.dk, hvis du vil være med.

Venlig hilsner fra Skeifa bestyrelse