Nyheder fra Skeifa – 2. marts

Om generalforsamling, kontingentopkrævning og stævnetilmelding

Generalforsamlingen er afholdt og Lotte Kjeldager er nyt bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen er nu ved at planlægge første møde og vi ser alle frem til vores samarbejde.
Turudvalget består efter generalforsamlingen af foreløbig to personer, vi har brug for flere. Skriv til kl@skeifa.dk, hvis du vil være med.
Undervisningsudvalget er der én der har tilmeldt sig, vi har brug for flere. Skriv til la@skeifa.dk, hvis du vil være med.
Referat fra generalforsamlingen er skrevet og kommer snart på hjemmesiden.


Kontingentopkrævning for 2018 udsendes snart direkte fra sporti. Det er nemt, så du skal bare klikke på linket for betaling og så have dit dankort klart.
Betalingsfristen udløber 20. marts 2018. Hvis du glemmer at betale, minder vi dig om det en, måske to gange. Hvis du stadig ikke betaler bliver du udmeldt omkring 1. april og det betyder at du ikke kan deltage i vores arrangementer. 

OBS! Der har start marts været problemer med kontingentopkrævningen – det er rettet og kontingentet kan betales. Brug den mail du har fået tilsendt i din mail fra Sporti.


Husk at tilmelde dig/jer til kratlusker stævnet 5. maj
Vi vil så gerne lykkes med dette tiltag, en skovtur alene eller på hold, hvor et par kratluskere undervejs på ruten kigger på gangarter. Det er kun for sjov, du behøver ikke rytterlicens mv. Se mere på sporti.dk


Det går godt med tilmeldinger til et-dagsstævnet 27.april 2018 og vi får brug for hjælpere, så skriv til Lene Adelhardt på la@skeifa.dk, hvis du har tid til at hjælpe bestyrelsen med praktiske opgaver på dagen, som fx dommersekretær, hjælp i suppeteltet, ledvogter og farver. Vær ikke bange for at melde dig selvom du ikke har prøvet før, vi skal nok hjælpe og støtte dig.


Det er koldt udenfor, men inden længe er det forhåbentlig forår.

Venlige hilsner fra Skeifas bestyrelse