Herpes, Covid-19, dyrskue og nye regler

Herpes
Til orientering og som et generelt svar vedr. spørgsmål om gennemførelse af arrangementer pga. herpesvirus:
Sagen er drøftet i bestyrelsesmøde den 7. april.

Vi følger retningslinjerne fra Dansk Islandshesteforening (DI) og så længe det er lukkede klubarrangementer gennemføres de som planlagt, medmindre der kommer nye anbefalinger eller retningslinjer. Udmeldingen fra dansk rideforbund gælder kun for nationale og internationale stævner. DI følger situationen om melder ud i takt med udviklingen.

Vi gør ekstra opmærksom på, at man (som altid) skal framelde et arrangementet, hvis man har en hest der snotter eller man på anden måde har en hest der ikke virker rask.

Tilmeldte til et arrangement får naturligvis direkte information, hvis det senere viser sig, at vi bliver nødt til at aflyse.

Covid-19
Bestyrelsen sikrer også, at de planlagte arrangementer afvikles, så reglerne for forsamlinger mv. overholdes. Derfor er det foreløbig ikke muligt med tilskuere til kratluskerstævne, et dagsstævne mv. Det kan også betyde, at vi kontakter deltagerne i forhold til eventuelle hjælpere, samkørsel mv. Så vi kan planlægge afviklingen efter de gældende regler.

Hvis du har symptomer på corona skal du melde fra et arrangement.

Det fynske dyrskue 11-13. juni 2021
Tilmelding åbnede i går og tilmeldingsfristen er vistnok 18. april 2021. Se mere på dyrskuets hjemmeside, der desværre er nede mens denne information skrives.

Om ændringer i regler for sportkonkurrencer Rules and Regulations 2021
De internationale regler for afvikling af sportskonkurrencer er opdateret.
Du kan se ændringer og reglerne via www.islandshest.dk , hvor det også er oversigt over ændringerne.