Nyheder fra Skeifa – 9. maj

Kan du give en hånd til FM + Brug af Davindebanen

Kom og oplev Fynsmesterskaberne fra den bedst tænkelige vinkel

Jeg er så heldig at kunne tilbyde plads helt tæt på alle de dejlige heste (og ryttere) i 3 forrygende dage på banerne i Davinde. 9.-10.-11. juni
Meld dig som dommersekretær til en enkelt klasse, en halv eller en hel dag eller måske vil du følge samme dommer hele stævnet. Hvis du arbejder i minimum en halv dag vil der være delvis eller fuld forplejning.
Har du ikke lyst til at skrive kommentarer og regne karakterer, så mangler vi også hjælpere til at holde styr på collecting ring og til at passe led ved banen.
Er det noget for dig, og har du lyst til at give Skeifa lidt af din tid, så ser jeg frem til at høre fra dig.
Smid mig en mail på bj@skeifa.dk eller en sms på 51765884 – du skal ikke ringe, da jeg bor i ’vandkants Danmark’ uden mobildækning
På FM’s vegne
Bodil Jeppesen


Vedr. andre/store heste på Davinde banen

Til orientering så har har rytterlauget i Tarup Davinde lagt dette på facebook.
Bestyrelsen skal gøre opmærksom på, at ovalbane anlægget på Phønix området ved Udlodsgyden er et privat ridebane anlæg, som KUN må benyttes af medlemmer af Islandshesteklubben Skeifa. Det gælder alle de 3 baner på anlægget.
Medlemskab af Tarup-Davinde Rytterlaug giver således ingen adgang til dette private baneanlæg. Vi skal beklage, hvis nogen har fået en anden opfattelse af adgangen til og brugen af dette baneanlæg.

Vi er meget tilfredse med den hurtige respons og respekt som rytterlauget har udvist efter vores kontakt om andres brug af banen.


Mange hilsner fra bestyrelsen

PS: Vores næste møde er 18. maj – kontakt Rikke Sølvberg, hvis du har noget på hjertet via rs@skeifa.dk

Leave Comment